Blogs

De laatste blogs van Over Rood.

Interview met Nehir Kocak, stagiaire bij Over Rood

Nehir Kocak loopt sinds oktober 2023 stage bij Over Rood. Ze woont in de omgeving van Arnhem. Ze is 18 jaar, doet de opleiding voor ‘Sociaal Werker’ en is een moslima met een Turkse achtergrond. We vroegen haar naar haar keuze voor Over Rood en haar ervaringen met de organisatie.

Lees verder »

Inkomstenbelasting voor ZZP’ers en kleine ondernemers

Als zzp’er of kleine ondernemer ben je verplicht om jaarlijks aangifte te doen voor de inkomstenbelasting. Kom je er zelf niet uit? Raadpleeg dan een belastingadviseur voor advies op maat. Ook een trajectmedewerker van Over Rood kan je op weg helpen bij het correct invullen van de belastingaangifte.

Lees verder »

Wat is een Bbz uitkering?

Bbz staat voor besluit bijstandsverlening zelfstandigen ofwel bijstand voor zelfstandigen. Het is een sociaal vangnet dat ervoor zorgt dat ondernemers niet in de bijstand terecht komen.

Lees verder »

Tips om succesvol bedrijf te starten

Een goede administratie en het voorkomen of beheren van schulden zijn cruciale aspecten die het verschil kunnen maken tussen succes en moeilijkheden. bij het starten van een bedrijf. Uiteraard dien je op de hoogte te zijn van je belastingverplichtingen.

Lees verder »

Kom nu in actie

Over Rood helpt. We staan je bij zodat je zelf je problemen kunt aanpakken. Het begint met een telefoontje. Ruim 6000 ondernemers gingen je voor.

© 2023 Vereniging Over Rood

Over Rood droomt van een eenvoudige wereld waarin iedereen zijn eigen toekomst kan bepalen. Waarin wetten en regels toegankelijk zijn en iedereen de juiste informatie heeft. Mensen om kunnen gaan met tegenslagen. En elkaar helpen die te overwinnen. Zodat niemand buiten spel komt te staan.