Nieuws

Het laatste nieuws van Over Rood.

Shownieuws Special: ‘Samen tegen schulden’

Op 27 december besteedde SBS6 aandacht aan de schuldenproblematiek via de Shownieuws Special ‘Samen tegen schulden’. Aanleiding was het lustrum van SchuldenlabNL. Rode draad in de uitzending was een interview met de erevoorzitter van Stichting SchuldenlabNL, Koningin Maxima. In de uitzending was er een gesprek met Coby Eestermans, vestigingsmanager Over Rood Breda en haar cliënt, ondernemer Patrick Wijnen.

Lees verder »

Impactmeting 2023

In opdracht van SchuldenLab.nl heeft Deloitte een impactmeting uitgevoerd over Over Rood. De resultaten hiervan zijn beschikbaar op de website en in een handzame brochure.

Lees verder »

NOS besteedt aandacht aan Over Rood

Het aantal faillissementen nam, ondanks de corona- en energiecrisis niet toe. Steeds meer ondernemers kloppen met hun financiële problemen aan bij hulpinstanties, waarbij Over Rood een duidelijke rol speelt. NOS besteedde daar de nodige aandacht aan.

Lees verder »

Schulden, Schaamte en je Sociale Netwerk

Door schaamte kan het zijn dat men te lang wacht met het naar buiten treden met zijn of haar financiële problemen. Carlijne Vedder bevestigt met haar onderzoek binnen Over Rood dat te lang wachten met het naar buiten treden over het hebben van schulden de financiële situatie als zowel het welzijn van schuldenaren negatief beïnvloedt.

Lees verder »

Kom nu in actie

Over Rood helpt. We staan je bij zodat je zelf je problemen kunt aanpakken. Het begint met een telefoontje. Ruim 6000 ondernemers gingen je voor.

© 2023 Vereniging Over Rood

Over Rood droomt van een eenvoudige wereld waarin iedereen zijn eigen toekomst kan bepalen. Waarin wetten en regels toegankelijk zijn en iedereen de juiste informatie heeft. Mensen om kunnen gaan met tegenslagen. En elkaar helpen die te overwinnen. Zodat niemand buiten spel komt te staan.