Nieuwe vestigingsmanager Over Rood Limburg: Caroline Bongers-Hekking

Over Rood heeft er een vestigingsmanager bij in de persoon van Caroline Bongers-Hekking, die verantwoordelijk wordt voor de provincie Limburg. Ze stelt zich zelf voor in dit nieuwsbericht.

Nieuwe vestigingsmanager Over Rood Limburg
Per 1 juli 2024 heeft Over Rood er een nieuwe vestigingsmanager bij. Caroline Bongers-Hekking zal de vestiging in Limburg gaan leiden. Er was al een vestiging Noord Limburg, die viel onder de vestigingsmanagers van Arnhem, Nijmegen en Doetinchem, maar Caroline zal de hele provincie Limburg voor haar rekening nemen. Ze stelt zichzelf even voor.

Focus op samenwerking met Limburgse gemeenten
“Per 1 juli ben ik als vestigingsmanager Over Rood Limburg verantwoordelijk voor de provincie Limburg. Mijn focus is om samenwerkingen aan te gaan met Limburgse gemeenten. Ik wil, samen met ervaren (oud-)ondernemers in de regio, Limburgse ondernemers in het MKB helpen met hun administratie en schulden waar ze zelf niet goed uitkomen. Hierin weet ik mij gesteund door het professionele team van Over Rood, waarmee ik sinds februari, eerst als vrijwillig trajectbegeleider, ervaring heb opgedaan.”

Ondernemerschap met paplepel ingegoten
“Als jongste telg binnen een Limburgse bakkersfamilie met een eigen bakkerswinkel, is het ondernemerschap mij met de paplepel in gegoten. Doordat ik al vroeg meewerkte in de zaak, heb ik al jong meegekregen wat het betekent om zelfstandig ondernemer te zijn. Dat is me altijd blijven interesseren en daar liggen de wortels voor mijn liefde voor het kleine MKB. Na mijn studietijd ben ik, in diverse functies in zowel bedrijfsleven als (semi-) overheid, vanuit verschillende invalshoeken gesprekspartner geweest voor ondernemers. Of het nu ging om personeel, vestigingslocatie of bedrijfsvoering. Gaandeweg werd mij duidelijk dat mijn kracht ligt in de verbinding  tussen publiek en privaat. In combinatie met mijn eigen ervaringen met ondernemerschap, kon ik op niveau met ondernemers het gesprek voeren. Voor mij was het niet de vraag óf maar wannéér ik zelf zou gaan ondernemen.”

Zin in nog nauwere samenwerking met Over Rood
“In 2014 ben ik zelf gestart als Ondernemerscommissaris. Samen met landelijk werkende partijen heb ik ca. 1700 ondernemers geholpen met hun bedrijf. Over Rood was van begin af aan hierin een zeer belangrijke strategische partner met wie ik al vaak heb samengewerkt om ondernemerschap en arbeidsplaatsen te behouden. Ik vind het geweldig dat deze samenwerking nu deze vorm heeft gekregen. Ik heb er enorme zin in om Over Rood in het Limburgse verder op de kaart te zetten!”

Kom nu in actie

Over Rood helpt. We staan je bij zodat je zelf je problemen kunt aanpakken. Het begint met een telefoontje. Ruim 6000 ondernemers gingen je voor.

© 2023 Vereniging Over Rood

Over Rood droomt van een eenvoudige wereld waarin iedereen zijn eigen toekomst kan bepalen. Waarin wetten en regels toegankelijk zijn en iedereen de juiste informatie heeft. Mensen om kunnen gaan met tegenslagen. En elkaar helpen die te overwinnen. Zodat niemand buiten spel komt te staan.