Training 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Training 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Training 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Previous slide
Next slide

Het trainingsprogramma vormt de basis van Over Rood. Al onze kennis en ervaring over bedrijfsvoering, administratie, belastingen, strategie, schuldhulpverlening en relevante wet- en regelgeving is verwerkt in workshops, trainingen en readers zodat deze kennis gemakkelijk gedeeld kan worden met onze leden. Het trainingsprogramma dat ontwikkeld is bestaat uit 15 modules en 7 workshops.

In 2012 is het belangrijkste trainingsmateriaal voor Over Rood ontwikkeld, bestaande uit:

een basis programma gericht op het delen van kennis over schuldhulp & incasso, het in kaart brengen van de financiële situatie en mogelijke oplossingen voor financiële problemen.
een softwarepakket dat de ondernemer helpt zijn financiën te beheren, vooruit te plannen en zijn administratie gemakkelijk op orde te houden.
Een serie workshops gericht op het managen van een klein bedrijf en het ontwikkelen van een strategie die past bij de ondernemer en hem helpt zichzelf en zijn product of dienst in de markt te zetten gebruik makend van zijn persoonlijke competenties en talenten.
Een basis financieel managementopleiding voor ondernemers. De ondernemer leert de basisbeginselen van boekhouding en de belangrijkste fiscale regels en regelingen. Hij leert het uitvoerende boekhoudwerk zelf te doen en zijn boekhouder aan te sturen en te controleren. Hij kan een balans en een winst en verliesrekening lezen en begrijpen. Hij kan een begroting of prognose maken en volgen. Hij heeft een overzicht van zijn geldstromen en begrijpt het verschil tussen liquiditeit en winst.

Kom nu in actie

Over Rood helpt. We staan je bij zodat je zelf je problemen kunt aanpakken. Het begint met een telefoontje. Ruim 6000 ondernemers gingen je voor.

© 2023 Vereniging Over Rood

Over Rood droomt van een eenvoudige wereld waarin iedereen zijn eigen toekomst kan bepalen. Waarin wetten en regels toegankelijk zijn en iedereen de juiste informatie heeft. Mensen om kunnen gaan met tegenslagen. En elkaar helpen die te overwinnen. Zodat niemand buiten spel komt te staan.