Training voor Sociaal Hulpverleners

Hoe begeleid je ondernemers met schulden?

 

 

Eendaagse in-company opleiding
Maximaal 8 personen
Prijs € 995,- per groep 

Programma:
  • Ondernemer – definitie, verplichtingen & aansprakelijkheid 
  • Verschil particulier / ondernemer
  • Spelregels en aanpak bij het begeleiden van een ondernemer 
  • De administratie en boekhouding
  • BBZ & andere oplossingen voor doorstarters

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hoe kun je als hulpverlener een ondernemer met schulden het beste begeleiden?

Wat moet je dan doen en laten? Want de verschillen tussen een particulier met schulden en een ondernemer zijn groot. Op het gebied van wetgeving, belastingen en administratie, maar ook in hoe de schulden zijn ontstaan en zich hebben opgebouwd. Hoe zit de BBZ in elkaar, is het wel zinvol om door te gaan of kan men beter stoppen met het ondernemen? Verder is er bij gemeenten vaak weinig kennis, krijgt men verkeerde adviezen en komt zo van de regen in de drup.

In deze eendaagse opleiding leer je hoe je ondernemers of ex-ondernemers het beste kunt helpen. Je krijgt inzicht in hun specifieke problematiek en ontvangt bovendien een handleiding met tips hoe je het beste met ondernemers kunt omgaan. Na deze dag, ga je als hulpverlener of begeleider met meer kennis aan de slag met een ondernemer en begrijp je beter wat de volgende stap zou moeten zijn.

Meer informatie

Peter van Bergen 085 0408410
Boris Wielinga 085 0408413

Of stuur een e-mail naar service@overrood.nl

Kom nu in actie

Over Rood helpt. We staan je bij zodat je zelf je problemen kunt aanpakken. Het begint met een telefoontje. Ruim 6000 ondernemers gingen je voor.

© 2023 Vereniging Over Rood

Over Rood droomt van een eenvoudige wereld waarin iedereen zijn eigen toekomst kan bepalen. Waarin wetten en regels toegankelijk zijn en iedereen de juiste informatie heeft. Mensen om kunnen gaan met tegenslagen. En elkaar helpen die te overwinnen. Zodat niemand buiten spel komt te staan.