Academie

Het trainingsprogramma vormt de basis van Over Rood. Al onze kennis en ervaring over bedrijfsvoering, administratie, belastingen, strategie, schuldhulpverlening en relevante wet- en regelgeving is verwerkt in workshops, trainingen en readers zodat deze kennis gemakkelijk gedeeld kan worden met onze leden.
Marketing-Agency-Hero-3.jpg

Academie

Training voor gemeenten en collega-hulpverleners

In deze eendaagse opleiding leer je samen met je collega’s hoe je ondernemers of ex-ondernemers het beste kunt helpen. Je krijgt inzicht in hun specifieke problematiek en ontvangt bovendien een handleiding met tips hoe je het beste met ondernemers kunt omgaan. 

Opleiding voor trajectbegeleiders

Voor vrijwilligers die nieuw zijn bij Over Rood start (tenminste) elk kwartaal een nieuwe vierdaagse opleiding. Om zelfstandig te kunnen werken als trajectbegeleider moet deze training succesvol zijn doorlopen.

Kennismodules voor ondernemers

Het trainingsprogramma vormt de basis van Over Rood. Al onze kennis en ervaring over bedrijfsvoering, administratie, belastingen, strategie, schuldhulpverlening en relevante wet- en regelgeving is verwerkt in workshops, trainingen en readers zodat deze kennis gemakkelijk gedeeld kan worden met onze leden. Het trainingsprogramma dat ontwikkeld is bestaat uit 15 modules en 7 workshops.

Vanuit de vestigingen biedt Over Rood bijvoorbeeld kennismodules over de volgende onderwerpen:

Tools en tips

Tools van Over Rood, en handige links voor je administratie, boekhouding en meer.

Kennisblog

Artikelen over #schulden #zzp #ondernemers

Kom nu in actie

Over Rood helpt. We staan je bij zodat je zelf je problemen kunt aanpakken. Het begint met een telefoontje. Ruim 6000 ondernemers gingen je voor.

© 2023 Vereniging Over Rood

Over Rood droomt van een eenvoudige wereld waarin iedereen zijn eigen toekomst kan bepalen. Waarin wetten en regels toegankelijk zijn en iedereen de juiste informatie heeft. Mensen om kunnen gaan met tegenslagen. En elkaar helpen die te overwinnen. Zodat niemand buiten spel komt te staan.