Over Jou

Je leert zelf je administratie, je financiën en je bedrijf op orde te krijgen. Natuurlijk word je daarbij geholpen. Door professionele coaches, ervaringsdeskundigen en door de wol geverfde ondernemers met een schat aan kennis en ervaring. Kortom, je gaat met jezelf én je onderneming aan de slag.
firehose 1000

Inhoud

Bij Over Rood ga je zelf aan de slag

Je leert zelf je administratie, je financiën en je bedrijf op orde te krijgen. Natuurlijk word je daarbij geholpen. Door professionele coaches, ervaringsdeskundigen en door de wol geverfde ondernemers met een schat aan kennis en ervaring. Kortom, je gaat met jezelf én je onderneming aan de slag.

Bij Over Rood werk je aan een financieel gezonde toekomst. Soms individueel, soms met een groepje mensen die min of meer in dezelfde situatie zitten. Zo leer je van elkaar. Van elkaars fouten en blinde vlekken. Maar ook van elkaars kracht. Elkaars kennis, kunde en ervaring. En van elkaars talenten. Want die heb je natuurlijk ook allemaal. Daar ga je optimaal gebruik van maken.

Over inzicht en energie

Inzicht krijgen in je gedrag, je drijfveren en je emoties

Bij Over Rood krijg je waardevolle feedback en informatie van je coach en andere ondernemers. Langzaam maar zeker ontdek je wat je te doen staat. Je realiseert je steeds beter welke kennis je nodig hebt om je financiële situatie en je onderneming weer op de rit te krijgen. Je komt er achter wat bij jou de rode draad is. Wat je valkuilen en je talenten zijn.

De gesprekken en inzichten zijn soms confronterend, pijnlijk en emotioneel. Maar je komt er al snel achter dat iedereen bij Over Rood min of meer dezelfde dingen heeft meegemaakt. Tegen dezelfde problemen is opgelopen. Dezelfde fouten heeft gemaakt. Dat het voor iedereen soms even zoeken is. Deze situatie voor iedereen emotioneel en confronterend is. En dat schept een band. Je staat er niet alleen voor!

Steeds meer energie

Nu je je verhaal kunt delen. Nu je weet wat je te doen staat. Weet je dat je niet de enige bent. Je altijd ergens terecht kunt met je vragen en problemen. Krijg je langzaam maar zeker steeds meer energie. Deze fase is inspirerend. Nu kun je met jezelf aan de slag. Ga je groeien als mens. Dat wil niet zeggen dat vanaf dat moment alles van een leien dakje gaat. Maar je voelt de opgaande lijn. Je merkt dat je langzaam steeds meer in je kracht komt.

Een goed fundament

Een goede financiële administratie is het fundament van elk bedrijf. Maar de administratie doen is een vervelend en tijdrovend klusje. Daar wil je liever niet mee bezig zijn. Bovendien confronteert het doen van de administratie je met de werkelijkheid. En die komt soms hard aan.

Over Rood werkt samen met diverse partijen die slimme hulpmiddelen hebben ontwikkeld die het bijhouden van administratie eenvoudiger en minder tijdrovend kan maken. Als je er even niet uit komt of de energie niet kunt vinden helpen we elkaar.

Budgetview
Met het softwareprogramma Budgetview maak je eenvoudig een budget. Dat is de basis. Als er iets verandert zie je meteen wat dat betekent. Zo leer je inspelen op onverwachte veranderingen en gebeurtenissen. Want die zijn er vaak de oorzaak van dat mensen in de financiële problemen komen.

<http://www.budgetview.nl>

Wezp
De Wezp boekhoudservice bestaat uit een slimme app en kundige boekhouders. Jij doet je bonnen en facturen in de app, en vervolgens controleren wij de transacties, verwerken de administratie en doen de aangiftes. Geen gedoe met zelf boeken en 100% online. Laat Wezp je boekhouding doen. Dat scheelt tijd en geld. En een hoop stress.

<https://www.wezp.nl>

E-boekhouden
e-Boekhouden.nl biedt u alles wat u nodig heeft. Boekhouden, factureren, offertes, urenregistratie, relatiebeheer, voorraadbeheer en nog veel meer. Daarnaast maakt u als klant van e-Boekhouden.nl gebruik van innovatieve functies als automatische bankkoppelingen, scan & herken, mail & herken en een app voor op uw smartphone of tablet.

In samenwerking met E-boekhouden bieden wij jou de eerste 15 maanden gratis e-Boekhouden.nl aan niet alleen voor starters maar ook voor bestaande ondernemingen. Gedurende deze 15 maanden probeer je alle functionaliteiten zonder enige verplichtingen kosteloos uit. Na de 15 maanden is het mogelijk om het gratis account te verlengen tegen het tarief van € 9,95 per maand.

<https://www.e-boekhouden.nl/overrood>

Over gelukkig worden

Ruimte in je hoofd

Langzaam maar zeker krijg je grip. Komt er ruimte in je hoofd voor andere dingen. Je weet nu hoe je met onverwachte gebeurtenissen moet omgaan. Hebt je kracht en talenten gemobiliseerd. Zelfvertrouwen ontwikkeld en geloof in jezelf. Je kunt nadenken en dromen over je toekomst. En weet wat je moet doen om je dromen te realiseren. Alles is aanwezig om gelukkig te worden

Groeien en gelukkig worden

Nu kun je verder met jezelf aan de slag. Ga je groeien als mens. Kun je je kennis van het ondernemersvak verder uitbreiden. Dat wil niet zeggen dat vanaf dat moment alles van een leien dakje gaat. Je zult nog regelmatig tegenslagen moeten overwinnen. Dat hoort ook bij het ondernemersvak. Soms zal je misschien nog twijfelen aan je kunnen.  Maar je voelt de stijgende lijn. Dat je steeds veerkrachtiger wordt en steeds meer facetten op orde krijgt. Je merkt dat je steeds meer in je kracht komt.

Kom nu in actie

Over Rood helpt. We staan je bij zodat je zelf je problemen kunt aanpakken. Het begint met een telefoontje. Ruim 6000 ondernemers gingen je voor.

© 2023 Vereniging Over Rood

Over Rood droomt van een eenvoudige wereld waarin iedereen zijn eigen toekomst kan bepalen. Waarin wetten en regels toegankelijk zijn en iedereen de juiste informatie heeft. Mensen om kunnen gaan met tegenslagen. En elkaar helpen die te overwinnen. Zodat niemand buiten spel komt te staan.